Tunteet elämäntapana

Ilona Rauhala

Kuunteletko omaa sisäistä ääntäsi? Onko sydämesi ääni linjassa päätöstesi kanssa? Podcast-vieraani Camilla Tuominen avaa keskustelussamme inspiroivaa tapaansa suhtautua elämäänsä ja uraansa. Camilla jätti työnsä liikkeenjohdon konsulttina ja projektijohtajana ymmärrettyään, ettei se ollut enää linjassa omien tuntemusten kanssa. Hän oli myös vakuuttunut, että tulevaisuuden kilpailukyky riippuu siitä, kuinka hyvät taidot yksilöillä ja yrityksillä on ymmärtää ja johtaa tunteita.

Tunnelähettilääksi tituleerattu Camilla kouluttaa tunnetietoutoutta puhujana niin suomessa kuin kansainvälisesti. Hän on julkaissut kolme tunteiden johtamisen kirjaa, viimeisimpänä Tunteet ei kuulu työpaikalle (Otava, 2020). Kirja esittelee tyypillisiä tunteiden näyttämisen ja kohtaamisen esteitä sekä luovia ratkaisuja ja työkaluja tunneälykkäämpien työyhteisöjen luomiseen.

“Älä pelkää tunteita. Pelkää hiljaisuutta”.

Tunneälykkyys ja siihen liittyvät kohtaamiset kulkevat mukana elämän joka saralla. Niinpä keskustelumme sai syvyyttä epävarmuuksien kohtaamisista, luottamuksen rakentamisesta ja tunteiden ilmaisusta.

Saat jakson opeista näkökulmaa, inspiraatiota ja sen tärkeän sanoman, että elämä kantaa. Voit kuunnella keskustelun myös podcastina SpotifystaiTunesistaSoundCloudista tai Youtubesta